mayab

Регистриран
7 Oct 2022
1
0
1
Здравейте, от известно време имам проблем, болка под гръдния кош и болка между раменете. Насочиха ме към скенер, за да проверят жлъчния ми мехур, тъй като имам болки и симптоми, наподобяващи проблем с него, според моя лекар. В допълнение към обичайните симптоми изпитвам и други неща и дискомфорт. Някой друг имал ли е болки в стомаха, гадене, световъртеж, невъзможност за ядене и т.н.? Болката ми се усещаше при прегледа в жлъчния мехур, стомаха и част от червата. Ще ми е интересно да чуя симптомите на някой друг. Благодаря предварително!

Sofi

Регистриран
7 Oct 2022
1
0
1
Да, имах подобни симптоми, когато имах утайка от жлъчния мехур и тази жестока болка ме накара да вляза два пъти в болницата. На ултразвук излезе, че имам два камъка. Наложи се да ми отстранят жлъчния мехур и се оказаха цели пет. Но понякога може да им отнеме почти 9 месеца напред-назад в спешното отделение, за да направят най-накрая нещо по въпроса. Загубих 40 кг. Най-лошата болка беше болката в гърдите, болката в гръдната кост, стягане в гърдите при дълбоко дишане, болка под дясната гърда и диария. Имам предвид, че след определен момент качеството на живот е толкова ужасно, че можете да получите тревожност и депресия. Става, след като го премахнат. Но повярвайте ми, опитах се да го направя по „естествения начин“ и да направя прочистване със сок и успях да контролирам чернодробните си ензими и понижих холестерола си, но вярвам, че COVID може да предизвика влошаване на симптомите на жлъчния мехур, което също се случи и на мен. Така че, надявам се да съм помогнала, настоявайте да ви прегледат обстойно за камъни в жлъчния мехур и да направят нужните изследвания. Успех

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Черният дроб и жлъчният мехур са тясно свързани помежду си. Прочетете тези статии-
Както знаем КОВИД инфекциите засягат нашите слаби места и причиняват много други болести. Прочетете повече за КОВИД инфекцията тук- COVID-19- симптоми, лечение и превенция