petyrivanov1405

Регистриран
17 Sep 2022
4
0
1
Здравейте! Движа се много странно. Движенията на ръцете ми изглеждат необичайни, дори изражението на лицето ми (особено когато се усмихвам или се смея). Понякога гледам едно нещо, а изглежда, че гледам друго. Например, гледам телевизия и човекът, който седи до телевизора, си помисли, че се взирам в него. Веднъж очите ми се завъртяха неволно нагоре поради твърде силната слънчева светлина (случва се и когато не мога да си спомня нещо и се опитвам толкова много да си спомня) и някой си помисли, че въртя очи към тях (дори ми се ядоса ). Друг път се възхищавах на лентата за коса на моя приятелка, така че погледнах върха на главата й и тя ме попита защо гледам небето (тонът й намекваше, че виждам нещо, което го няма). Аз също съм изключително тромав, внезапно събаряне на прибори по време на хранене или постоянно изпускане на нещо като телефона ми или дори неволно блъскане на някого при излизане от обществено превозно средство, дори когато изобщо не е пренаселено. Също така вече не мога да гледам хората в очите, когато говоря с тях, но не винаги е било така. Бихте ли ми споделили, дали е възможно това да са симптоми на аутизъм? Разтревожен съм и ще очаквам някой, който се е сблъсквал, да сподели!

Last edited by a moderator: