И как си жив, когато само гладуваш? Как успяваш да усвоиш от чайчета с лайка и белтъци, и въглехидрати, и мазнини? Ти или си свръхорганизъм, или си магарето на Насрадин ходжа, което тъкмо се научило да яде камъни и се гътнало. Или си фотосинтезатор, демек. Но дълбоко подозирам, че смъртта не ти дава живот, и яко преяждаш с цър-пър. Ама е кеф и колхицина си струва, нали?Глад,глад,глад,всеки ден чай,компрес с чай лайка.
Браво на теб, Алекс! Но ако зобаш всички тези химии, когато си обърнат на Изток, ефектът ще е още по-ефективен. Сподели ли това с твоят личен ревматоиден шаман?Аз при криза пих Диклорон(Турция)-3-4лв.е опаковка 10т..... и постоянно си правих сокове от ЦЕЛИНА И МОРКОВИ,сварих ДЖИНДЖИФИЛ и добавих ЛИМОН...ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ....СОДА ....И ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ.....БЕШЕ ЗАПОЧНАЛА "ЗЛОБНА " КРИЗА БЯХ ОБЕЗПОКОЕН(ПОСЛЕД.КРИЗА МИ БЕШЕ 16 ДНИ)....
НО СЕГА НА ВТОРИЯТ ДЕН СЕ ПОЧУВСТВАХ МН.ПО ДОБРЕ....
Браво на теб, Алекс! Но ако зобаш всички тези химии, когато си обърнат на Изток, ефектът ще е още по-ефективен. Сподели ли това с твоят личен ревматоиден шаман?
От кого се надяваш да получиш съвети?Няма лечение.
Иванина, ти ревматолог ли си?Вижте тази полезна статия, @Христина Петрова -
Подагра- симптоми, лечение и превенция
Подаграта е вид артрит, който се появява, когато излишната пикочна киселина в тялото образува кристали в ставите. Кристалите причиняват болка и подуване. Научете за симптомите, лечението и превенцията на подаграта.pavelandreev.bg
това значи, че нямаш достатъчно информация. Прочети, да речем, за "Безслузестата диета" от Арнолд Ерет. Той има още други страхотни книги. Тогава пиши и ще коментираме.И как си жив, когато само гладуваш? Как успяваш да усвоиш от чайчета с лайка и белтъци, и въглехидрати, и мазнини? Ти или си свръхорганизъм, или си магарето на Насрадин ходжа, което тъкмо се научило да яде камъни и се гътнало. Или си фотосинтезатор, демек. Но дълбоко подозирам, че смъртта не ти дава живот, и яко преяждаш с цър-пър. Ама е кеф и колхицина си струва, нали?