Давид Валериев

Регистриран
8 Jan 2023
1
0
1
С калиев перманганат,само едно зрънце върху кокошия трън( да не попада върху кожата)прикрипено с анкер пласт,аз така се спасих и повече не се появиха!

Stella

Регистриран
8 Jan 2023
1
0
1
Аз пробвах какво ли не и нищо не помогна,накрая когато се сетя с ножичка или нокторизачка изрязвах по малко и накрая изчезна

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
това е лекарството, мажеш, изчакваш, влизаш да се къпеш и просто от водата се разпада и го махаш... имах на петата, преди 20 и няколко години. Беше станал толкова корав и плосък, като бетон, но с това нещо мина. Един приятел беше ми го дал, като го носеше от Англия, беше на дъното и с изминал срок на годност и пак го махна...

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
За кокоши трън има и едни лепенки по аптеките. Слагат се няколко върху него и самата кожа пада после.

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Страшно много време се борих с кокоши трън- няколко години. Пробвах всякакви методи, но без резултат. Единственото, което ми помогна е премахване на кокоши трън чрез лазер при дерматолог. Няма да лъжа- не е приятно и е болезнено, но гаранция, че се маха. Уча медицина и съм запозната защо се появява- кокошият трън е вирус и се появява при отслабена имунна система(имайте предвид, че е заразно), така че спрете захар, млечни продукти, яжте повече плодове и зеленчуци. Пийте биозин!

• Wow
Reactions: PavelAndreev