PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
Една от главните ми цели, когато реших да направя Здравния форум на платформата беше да обогатя културата на българите. Това беше проблем, който видях при хилядите си разговори с бенефициентите от благотворителните кампании.

Повишаването на здравната ни култура, според мен, може да се получи точно чрез създаването на здравния форум и привличането на множество специалисти, които с научните си трудове, представени на език достъпен за нас (немедицинските лица), да се образоваме и да се научим на базовите неща, а защо не и да придобием по-задълбочени знания.

Днес @Iliyan - д-р Илиян Илиев, който е специалист в подфорумите Ракови Заболявания и Лечение в чужбина публикува първата си статия:

Какво трябва да знаят пациентите за раковите заболявания?

Надявам се темата да е полезна и да отворим голяма дискусия.

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Не съм прочел до края още, но ще коментирам, до където съм стигнал. Абсолютно не съм съгласен с информацията за рака и радиацията и то в Чернобил, когато е станало. Има научни доказателства, истински такива, които не са "хубави" за господата, които ни лъжат, че това са измислици, за рака и радияцията. Пиша от името на научен иследовател, руснак, който цял живот е посветил на такива проучвания. Да не говорим, че има книги на японски автор, който разбива мита за радиацията при бомбите, които са пуснати над Хирошима и Нагасаки.....
Искам да кажа, че има друга, съвсем различна информация от тази, която държавите, които така се грижат за нашето здраве, разпространяват на хората. А щом има и друга весома информация, тогава нормален и критически мислещ човек, няма как да бъде съгласен с тая, която е написана тук от д-р Илиев...

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Абсолютно съм съгласен с това твърдение, че рака в 99% от случаите е свързан с начина ни на живот. А какво е начин на живот? Това екомплекс от неща. Например, за пръв път в щатите беще приложена привантивна медицина. Здрав човек, все още, който не се е разболял, се обръща към такъв специалист, който анализира всичко свързано с живота на "пациента" и казва какво той трябва да промени, за да бъде здрав.
За да живее един организъм добре, на него му трябват: чиста вода, чиста храна, чисти мисли.
Чиста вода - тази вода не е от чешмата, с неутрално рН или комбинация от алкална и не до там вода.
Чиста храна - плодове и зеленчуци, които не са термично обработени. Без месо всякакво!
Чисти мисли - това е нещо, което никой не подозира, че е основно в живота ни! Човек е създаден по образа и подобието на Твореца и носи частица от него. За Човека важни са Естествените закони и Естественото право и нищо друго. Ако живеета по тези закони, ще можете да управлявате съдбата си.
За много хора, това написано горе ще се покаже, като нещо глупаво и тривиално, защото не са го осъзнали. Мога да напиша доста по темата..
Бъдете здрави!

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
Абсолютно съм съгласен с това твърдение, че рака в 99% от случаите е свързан с начина ни на живот. А какво е начин на живот? Това екомплекс от неща. Например, за пръв път в щатите беще приложена привантивна медицина. Здрав човек, все още, който не се е разболял, се обръща към такъв специалист, който анализира всичко свързано с живота на "пациента" и казва какво той трябва да промени, за да бъде здрав.
За да живее един организъм добре, на него му трябват: чиста вода, чиста храна, чисти мисли.
Чиста вода - тази вода не е от чешмата, с неутрално рН или комбинация от алкална и не до там вода.
Чиста храна - плодове и зеленчуци, които не са термично обработени. Без месо всякакво!
Чисти мисли - това е нещо, което никой не подозира, че е основно в живота ни! Човек е създаден по образа и подобието на Твореца и носи частица от него. За Човека важни са Естествените закони и Естественото право и нищо друго. Ако живеета по тези закони, ще можете да управлявате съдбата си.
За много хора, това написано горе ще се покаже, като нещо глупаво и тривиално, защото не са го осъзнали. Мога да напиша доста по темата..
Бъдете здрави!
Между другото имах подобен разговор наскоро с доктор @Nevena Dimitrova и точно това коментирахме, че тази напаст рака - дори и да я пребориш, ако не си промениш начина на живот пак ще те докопа…

• Like
Reactions: Nevena Dimitrova

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Много хора живеят живот, който не са осъзнали и не го разбират. Това е факт! Един осъзнат живот няма от какво да се страхува, както и страхът липсва при него. Колкото повече разбираш това, толкова повече ще виждаш около себе си такива неосъзнати хора, на които не може да се помогне, ако те не искат да се променят.
Хората трябва да се откажат от тревиалният начин на живот и да приемат, че са хранителни /кулинарни/ наркомани! Страшно е...

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Ако искате никога да не срещнете рака или да се излекувате от него, да-да, да се излекувате, тогава слушайте тази книга на руски или си я свалете и преведете...

Nevena Dimitrova

Специалист
25 Oct 2022
2
0
1
Sofia
Когато жената забременее възприема плода като тумор, което налага известна репресия на имунната й система. Когато отглеждаме тумор, той се държи като ембрион - нуждае се от енергия, подходяща среда, черпи от силите ни и също оказва натиск върху имунитета. С две думи - туморът е подобен на плода, за който ако няма подходящи условия, няма и бъдеще.