Ирина Павлова3

Регистриран
5 Jan 2023
1
0
1
Преди седмица и половина ми поставиха диагноза H. pylori. Никога не бях чувала за тази бактерия, преди съпругът ми да я получи. Симптомите му бяха леки, но моите започнаха със стомаха и постоянното ходене до тоалетната и напреднаха доста бързо в средата на октомври. Замаяност, странни болки в гърдите, изтръпване, болки във врата и раменете и гърба, подуване на корема, гадене, глад, не можете да ядете, мозъчна мъгла, странно виждане и силно безпокойство. Ходих напред-назад при лекари и най-накрая разбрах причината, но все още се притеснявам и симптомите не са се подобрили, откакто започнах лекарствата преди седмица и половина. Почти не спя. Просто се чудя дали някой друг е имал тези симптоми? Започнах и пробиотици и се опитвам да променя храненето си. Благодаря за всякакви съвети!!

Last edited by a moderator:

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
тази бактерия я имат всички хора, просто при вас е станала агресивна, ако изобщо е вярно поставена диагнозата, в което се съмнявам. А тя става агресивна от неправилното хранене. Под неправилно хранене не визирам само качеството на храната и количеството й, а също така и съчетанието на храните, както и температурата им.

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Здравейте, @Ирина Павлова3 ! Прочетете полезна информация по темата-

aleksandyrpopov67

Регистриран
17 Sep 2022
2
0
1
Имам всички тези симптоми плюс наистина силни болки в стомаха. Пих антибиотици преди около месец, но мисля, че се върна, няма да разбера, докато не получа резултатите от ендоскопията. Това продължава от юни. Вече не мога да отида дори до спешното от болка.

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
тази бактерия я имат всички хора, просто при вас е станала агресивна, ако изобщо е вярно поставена диагнозата, в което се съмнявам. А тя става агресивна от неправилното хранене. Под неправилно хранене не визирам само качеството на храната и количеството й, а също така и съчетанието на храните, както и температурата им.
Тук съм съгласен. И аз преди години под влиянието на кофти храна и кока кола бях развил от нея. Постоянни болки в стомаха и тн.. много е кофти.

Last edited by a moderator: