irina831

Регистриран
16 Sep 2022
2
6
3
Здравейте,мили момичета!
Бих искала да ви разкажа моята история и да ви дам съвет, за да не се лутате с години и да си спестите доста пари.Когато бях на 18г ме заболя стомаха и след няколко часа бях в операционната.Киста на яйчника, която се спука и едва ми спасиха живота, но това даде своето отражение.Имах обилен цикъл, но никога не бях ходила на генеколог.Беше ме срам.

Съвет-посещавайте генеколог, когато видите нещо нередно.​

Хватато навреме всичко е поправимо.Последваха много опити за забременяване по естествен път с лекарства, следене на овулация, цветна снимка на тръбите.Много години загуба на време и нищо.

Съвет- не всеки лекар може да разчете правилно цветна снимка на тръбите.Консултирайте се поне с 2-3 лекари,​

за да сте сигурни.Последваха 5 опита ин витро.Много лутане, много пари.

Съвет-насочете се към клиника, която използва много методи за лечение, за да има индивидуален подход към вас.​

Също много важно е да имате доверие на лекаря си.Има много клиники, за които това е бизнес.Усвояват се пари ,а не се гледа пациента.Радвам се, че намерих точната,където не ми пускаха изследвания, от които нямам нужда ,а за малко пари и супер кратко време успях да видя заветните 2 чертички.
Темата е супер всеобхватна и ще се радвам да помогна с каквото мога на всеки, който се нуждае :)

Last edited by a moderator:

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Благодарим за споделената информация! Със сигурност ще бъде полезна за много жени, а скоро очаквайте и актуална информация по темата от нас!

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
Здравейте мили момичета.бих искала да ви разкажа моята история и да ви дам съвет, за да не се лутате с години и да си спестите доста пари.когато бях на 18г ме заболя стомаха и след няколко часа бях в операционната.киста на яйчника, която се спука и едва ми спасиха живота, но това даде своето отражение.имах обилен цикъл, но никога не бях ходила на генеколог.беше ме срам.съвет-посещавайте генеколог, когато видите нещо нередно.хватато навреме всичко е поправимо.последваха много опити за забременяване по естествен път с лекарства, следене на овулация, цветна снимка на тръбите.много години загуба на време и нищо.съвет- не всеки лекар може да разчете правилно цветна снимка на тръбите.консултирайте се поне с 2-3 лекари, за да сте сигурни.последваха 5 опита ин витро.много лутане, много пари.съвет-насочете се към клиника, която използва много методи за лечение, за да има индивидуален подход към вас.също много важно е да имате доверие на лекаря си.има много клиники, за които това е бизнес.усвояват се пари ,а не се гледа пациента.радвам се, че намерих точната,където не ми пускаха изследвания, от които нямам нужда ,а за малко пари и супер кратко време успях да видя заветните 2 чертички.темата е супер всеобхватна и ще се радвам да помогна с каквото мога на всеки, който се нуждае :)
Иринка, благодаря ти, че се включи!

Би ли споделила през кои клиники си минала и през кои доктори, за да знаят хората. Може да препоръчаш направо конкретни лекари и болници, това наистина ще е от помощ. Също може да ориентираш хората и за цените на инвитрото, но с всички съпътстващи неща. Аз съм чувал разнопосочни мнения за инвитро клиники в София и Плевен.

Last edited:
  • Like
Reactions: irina831

irina831

Регистриран
16 Sep 2022
2
6
3
Аз лично съм ходила в КИРМ Плевен, СБАЛАГМ София и Ню лайф Пловдив.В плевен година и половина ме мотаха само с хормони.накрая се взеха в ръце и направих 2 опита там, но бяха отрицателни.там няма много методи и не виждах смисъл да продължавам.колкото повече те размотават толкова повече пари заминават.не се намери и причината за неуспехите.естествено кандидатствах и по фонда.всичко за 1 опит ми излезе 12 000лв. Стигна се дотам ,че имах нужда от донорска яйцеклетка.това ми го откриха в софия.Но за нея се чака ако е от БГ, затова отидох в пловдив.цената е пакетна-12 450лв за вносни яйцеклетки.моите бяха от украйна.за качество по-късно разбрах, че не може да се гарантира.съответно неуспешен опит.в софия открих д-р явор владимиров.спечели ме с отношение и информация.методите на лечение са много и иновативни.намери се подходящ донор от БГ за отрицателно време.подготвиха ме и за месец и половина успяхме.сумата, която заплатих беше 8 300 лв, като даже слагам и разходите за гориво.значи той си подготвя донорката, той извлича яйцеклетките, гарантира ми за качеството, той извършва стимулацията и оплождането и ме следи до края.каза ми-ако нещо не се получи аз съм отговорен.виждах старание, приятелска среда, уникален екип, точност, организация.препоръчвам с 2 ръце.естествено всеки би препоръчал клиниката, в която му се е получил положителния тест.в това няма нищо лошо.просто аз изказвам мнение и дано поне на някого да съм била полезна.да пиша конкретни цени, но нали знаете, че всеки случай е индивидуален и сумите са различни :)

• Like
Reactions: Violeta Pavlova

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
Аз лично съм ходила в КИРМ Плевен, СБАЛАГМ София и Ню лайф Пловдив.В плевен година и половина ме мотаха само с хормони.накрая се взеха в ръце и направих 2 опита там, но бяха отрицателни.там няма много методи и не виждах смисъл да продължавам.колкото повече те размотават толкова повече пари заминават.не се намери и причината за неуспехите.естествено кандидатствах и по фонда.всичко за 1 опит ми излезе 12 000лв. Стигна се дотам ,че имах нужда от донорска яйцеклетка.това ми го откриха в софия.Но за нея се чака ако е от БГ, затова отидох в пловдив.цената е пакетна-12 450лв за вносни яйцеклетки.моите бяха от украйна.за качество по-късно разбрах, че не може да се гарантира.съответно неуспешен опит.в софия открих д-р явор владимиров.спечели ме с отношение и информация.методите на лечение са много и иновативни.намери се подходящ донор от БГ за отрицателно време.подготвиха ме и за месец и половина успяхме.сумата, която заплатих беше 8 300 лв, като даже слагам и разходите за гориво.значи той си подготвя донорката, той извлича яйцеклетките, гарантира ми за качеството, той извършва стимулацията и оплождането и ме следи до края.каза ми-ако нещо не се получи аз съм отговорен.виждах старание, приятелска среда, уникален екип, точност, организация.препоръчвам с 2 ръце.естествено всеки би препоръчал клиниката, в която му се е получил положителния тест.в това няма нищо лошо.просто аз изказвам мнение и дано поне на някого да съм била полезна.да пиша конкретни цени, но нали знаете, че всеки случай е индивидуален и сумите са различни :)
Така е, Иринка, всеки ще препоръча най-вече там, където е имал успех. Ето, че вече може да

препоръчаме д-р Явор Владимиров за инвитро процедура,​

защото в показал професионализъм, отговорност и лично отношение! Това, според мен, е много важно, защото да не се заблуждаваме медицината е огромна машина за пари и е все по-трудно да случиш на отдаден лекар.

• Like
Reactions: irina831