Здравейте,мили момичета!
Бих искала да ви разкажа моята история и да ви дам съвет, за да не се лутате с години и да си спестите доста пари.Когато бях на 18г ме заболя стомаха и след няколко часа бях в операционната.Киста на яйчника, която се спука и едва ми спасиха живота, но това даде своето отражение.Имах обилен цикъл, но никога не бях ходила на генеколог.Беше ме срам.
Темата е супер всеобхватна и ще се радвам да помогна с каквото мога на всеки, който се нуждае
Бих искала да ви разкажа моята история и да ви дам съвет, за да не се лутате с години и да си спестите доста пари.Когато бях на 18г ме заболя стомаха и след няколко часа бях в операционната.Киста на яйчника, която се спука и едва ми спасиха живота, но това даде своето отражение.Имах обилен цикъл, но никога не бях ходила на генеколог.Беше ме срам.
Съвет-посещавайте генеколог, когато видите нещо нередно.
Хватато навреме всичко е поправимо.Последваха много опити за забременяване по естествен път с лекарства, следене на овулация, цветна снимка на тръбите.Много години загуба на време и нищо.Съвет- не всеки лекар може да разчете правилно цветна снимка на тръбите.Консултирайте се поне с 2-3 лекари,
за да сте сигурни.Последваха 5 опита ин витро.Много лутане, много пари.Съвет-насочете се към клиника, която използва много методи за лечение, за да има индивидуален подход към вас.
Също много важно е да имате доверие на лекаря си.Има много клиники, за които това е бизнес.Усвояват се пари ,а не се гледа пациента.Радвам се, че намерих точната,където не ми пускаха изследвания, от които нямам нужда ,а за малко пари и супер кратко време успях да видя заветните 2 чертички.Темата е супер всеобхватна и ще се радвам да помогна с каквото мога на всеки, който се нуждае
Last edited by a moderator: