Veneta Todorova

Регистриран
19 Jan 2023
1
0
1
Здравейте, бихте ли ми препоръчали нещо за облекчаване на горещите вълни при менопауза?
Пробвала съм доста от хомеопатичните препарати в аптеката, но без успех.

Ivayla Koleva

Регистриран
19 Jan 2023
1
0
1
Моя позната гениколожка,която има клиника в Швейцария ми препоръча да капна 4 капки валериан без етер/от аптеката/върху бучка захар,и преди лягане вечер да поставя бучката под езика си.Там има рецептори,които се влияят от валериана.Получи се.

dani.boqnova

Регистриран
19 Jan 2023
1
0
1
Аз си купих муун баланс капсули и муун райз крем на аквасорс. Пия ги от 10 дни и се мажа с крема, разредиха се значително. Надявам се с натрупването съвсем да изчезнат.

Zhaneta Stoyanova

Регистриран
20 Jan 2023
1
0
1
Това, което помогна на мен е чай от бял равнец и такъв от червена детелина. По- късно от "блога на Пролет" се научих да си приготвям спиртни извлеци от билките. Четох много и си ги комбинирах. Пиех само билкори чайчета - мащерка, мента, шишарки от хмел. И не на последно място много гимнастика- един час сутрин и 1 час вечер. Забелязах, че когато физически съм изразходвала енергия, придообивам друга такава и до вечерта топли вълни нямам. Затова и повтарях гимнастиката вечер. Не съм пила никакви медикаменти. Хранех се с лека храна, а пгролет дойдеше ли излизах да тичам. Бях пълна и този режим ми помогна да намаля килограмите, да покача настроението. Съботно- неделните ми дни бяха в гората. С хубава компания, настроение сред природата е балсам за човека. Научих билките и си ги събирах лично. Това има знсчение. Глог, маточина и валериана си изготвях сама.
Опитайте, ще ви очарова резултата. Макар, че ставате 3 часа по- рано сте много по - бодра от другите, които спят до последно. Пийте повечко вода. Мисля, че не е нужно да казвам - без газирани напитки и вафлички и всички сладории от магазина. Ако ви се хапва сладко, пригответе си го у дома. Организма привиква и търси само това, което му е нужно, а не вкусно. Ядки сурови инакиснати от бадем или нахут ми заменяха едно хранене. На нахута изпивах водата (нормализира кръвната захар) лятото пиех водата си с малко домашен ябълков оцет и такъв от бъзак.
Дано съм ви била полезна.