Zvezdelina

Регистриран
31 Dec 2022
1
0
1
Здравейте! Моля съвети за спасение, че вече не се търпи и издържа … лепнала съм почти всички възможни болести на стомаха - прегъната жлъчка, птоза на дебелото черво, ГЕРБ, каскаден тип стомах, гастрит, колит и хиатална херния (открита преди 10 дни от пулмолог). Повечето са диагностицирани преди 3 години след преживян силен стрес. В последния месец имам задух, тежест в гърдите, кашлица. Почнах от ренген на бял дроб и честито … ”как никой не ти е видял хиаталната херния” ме пита пулмолога?! Пия Нолпаза, но няма ефект. Тежестта в гърдите си остава, прокашлянето поради липса на въздух и разбира се за разкош … сърцебиене. Все ден е мъка … и борба да съм в кондиция при всичките тези симптоми и усещания.

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Моля, прочетете тези статии-

Елена Чернева

Регистриран
31 Dec 2022
1
1
1
Направете си тест за хранителни непоносимости и изключвате храните, към които имате непоносимост. Спрете глутена, млечните, и поне на първо време яйца, ядки и соя. Това ще облекчи хернията (поне при мен това помогна). Променете начина си на хранене, яжте пробиотични храни - ферментирали продукти- кисело зеле и др. Инхибиторите на протонната помпа само ще влошат нещата. Трябва да излекувате причината, а не симптомите. Променете начина си на хранене, използвайте полезни мазнини и храни и ще започнете да се оправяте. Храната, която изберете да приемате може да Ви излекува. Не приемайте храни с Е-та и , глутамат и т.н добавки. Успех.

• Like
Reactions: vstov